Skip to content

GELS – UN XIC D’HISTÒRIA

August 26, 2013

Imatge

Els G.E.L.S. (Grup Excursionista La Salle) va ser creat pel Gmà. Daniel Cabedo l’any 1977 com a iniciativa de portar als alumnes de 8è d’excursió. Cal citar al Tomás Dominguez, Jordi Forés i Jordi Aguilar entre altres com a pioners de G.E.L.S.

L’any 1979 un seguit d’alumnes de La Salle Bonanova com ara en Jordi Mercé, Miquel Pujol, Toni Carracedo o els germans Cantó encapçalats pel Gmà. Daniel vàren iniciar l’excursionisme educatiu pels nens i nenes de 5è, 6è, 7è i 8è d’E.G.B. Fins al moment han estat molts els monitors els que han vetllat per continuar aquesta iniciativa i molts infants que n’han pogut gaudir.

Tot i això, la necessitat d’estar federats va comportar, al voltant del 2000, a entrar a formar part d’un club, que fou el de l’Escola d’Enginyeria i Arquitectura La Salle (EALS), de la Universitat Ramon Llull, del qual som la secció de muntanya. >

Actualment GELS és una secció del Club Esportiu Universitari La Salle (CELS). El grup excursionista té el Centre de  La Salle Sport&Fitness   com a seu per qualsevol tràmit relacionat amb activitats, inscripcions i altres informacions. Aquesta àrea social del GELS està situada a la recepció del mateix centre de Fitness

Dins el Gels també trobem dues seccions més: Els Bous de la Salle que són la secció dedicada a l’escalada en totes les seves modalitats i els Trailers de La Salle centrats en les curses de resistència.

Advertisements

From → GELS

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: