Skip to content

REPTE 300 CIMS… ASSOLIT !!

September 18, 2015

IMGP6699

Un dels nostres bous, en Fernando Ferrer Frisach, ha assolit la fita de pujar 300 cims dins del projecte del 100 Cims de la FEEC. Aquí trobareu una petita descripció que consisteix aquest meravellós repte, i unes paraules per animar-vos perquè el féssiu.

 El projecte dels “100 Cims” és una proposta de la FEEC que consisteix com diu el seu propi nom d’ascendir 100 cims.

IMGP4714

Aquest repte no té un caràcter competitiu, i no hi ha un temps marcat per assolir-lo. La dificultat dels cims la podeu escollir vosaltres d’una llista que l’ha configurat les Delegacions Territorials les quals van proposar els cims més emblemàtics i representatius de Catalunya. En un principi constava de 175 pics però degut a l’èxit i millorar la distribució en el territori del país es va ampliar a 308. En aquesta llista trobareu de tota mena, des de baixa muntanya fins als 3.000 dels Pirineus.

 IMGP6832

L’objectiu principal és conèixer racons de Catalunya mitjançant l’excursionisme, i us puc assegurar que he trobat indrets, serralades, pobles (inclús abandonats) i un munt de coses que m’han sorprès per la seva bellesa i si no hagués estat per aquest repte segurament m’ho hauria perdut. A més d’això és un bon motiu per no quedar-se a casa i sortir amb els amics a fer una passejada, i mantenir-se en forma.

A la Web de la FEEC https://www.feec.cat/activitats/100-cims/ està tota la informació necessària sobre els 100 Cims. Trobareu la llista dels cims, ressenyes, fotos i tracks dels cims, com validar un cim, i altres utilitats més com és un fòrum.

IMGP4546

 Desitjo que us animeu a prendre part en aquesta gran empresa com és el 100 Cims perquè us puc assegurar que val la pena. He estat en diferents llocs del món però Catalunya no té res que enveja.

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: